Kakaový koláč s třešnovým sněhem

Kakaový koláč s třešnovým sněhem

POSTUP

  • 45 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Šmakouna nastrouháme a smícháme s moukou, kakaem a žloutky.

2

Přidáme vodu podle potřeby, aby vzniklo středně husté těsto, které vylijeme do dortové formy vyložené pečícím papírem. Pečeme 15 minut na 200 °C.

3

Mezitím si vyšleháme z bílků sníh a dobře smícháme s třešněmi.

4

Jakmile je korpus na povrchu pevný, vyndáme ho z trouby, propíchneme vidličkou a rozetřeme na něj třešňový sníh.

5

Pečeme 20 minut na 150°C dozlatova.

6

Po upečení necháme dojít v troubě a krájíme namočeným nožem.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

100g špaldové mouky
100 g Šmakouna brusinka&goji (nebo jiný sladký)
2 vejce
10 g (vrchovatá lžička) kakaa
200 až 300 g rozpůlených vypeckovaných třešní

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se