KVALITA

V TESCO SE SNAŽÍME PŘINÁŠET VÁM KVALITNÍ SUROVINY KAŽDÝ DEN. VYBÍRÁME NAŠE MASO POUZE OD VYBRANÝCH PROVĚŘENÝCH DODAVATELŮ A DÍKY TOMU ZA KVALITU NAŠICH PRODUKTŮ RUČÍME. PŘEČTĚTE SI, ODKUD POCHÁZÍ SUROVINY, KTERÉ DODÁVÁME NA VÁŠ STŮL.

NOVINKY

Ananas: výběr, příprava a skvělý asijský recept

  • Kvalita

Víte, že dobrý ananas poznáte i tak, že mu můžete vytrhnout prostřední list? A že se mají hnědé tečky uvnitř vykrajovat po řadách? Prohlédněte si naše video a podívejte se, jak si vybrat dobrý ananas, a také jak jej snadno loupat a krájet.

Pekárna Adélka

  • Kvalita

Když se v obchodě rozmýšlíte, jaké pečivo si koupíte, zkuste občas zapátrat po jméně výrobce. I za takovým rohlíkem někdy stojí zajímavý příběh a ti, kdo ho pečou, se to snaží dělat stále stejně dobře. Třeba jako v  pekárně Adélka, kterou už léta vede rodina Teislerů.

Uzeniny od Pejskara

  • Kvalita

Delikatesy vyráběné s tradicí. Poličan, český salám, jehož název garantuje kvalitu. Možná si právě dnes dáte tento „český uherák“ k večeři a možná by vás také zajímalo, že ho kdysi vymyslel jeden šikovný uzenář. Jak to tehdy v roce 1976 začalo?

Bohušovická mlékárna patří k nejstarším v Čechách

  • Kvalita

Je to už dávno, co Bohušovická mlékárna oslavila 100 let své existence, a proto se může chlubit svojí bohatou historií. Téměř po celou dobu svého fungování měla výsadní postavení mezi českými mlékárnami, a to i přesto, že ji mnohokrát hrozil zánik.

Největší znalci hub z jižních Čech

  • Kvalita

Společnost České houby vznikla v roce 2001, úplné začátky však sahají až do počátku devadesátých let. Tři kamarádi v té době založili malou firmu na pěstování tehdy ještě téměř neznámé hlívy ústřičné. Stali se tak u nás průkopníky v tomto odvětví.

Sýr Niva z továrny hraběte Harracha

  • Kvalita

Niva, jejíž výroba sídlí v Dolním Přímě, je jedním z nejtypičtějších sýrů, který se stále zpracovává tradičním ručním způsobem bez chemického ošetření a stabilizátorů, a kdy solení probíhá nasucho, to znamená, že se sýr obalí v soli ručně.

Čerstvé saláty z pole přímo na stůl

  • Kvalita

Na počátku stála rodinná firma Montano Valtr, která se zabývala zejména pěstováním zeleninové sadby. V současnosti společnost produkuje široký sortiment zeleniny a v poslední době se zaměřuje také na pěstování sadby různých druhů salátů.

Pickles aneb Kvašená zelenina od A do Z

1
  • Kvalita

Jak zpracovat zeleninu tak, aby si na zimu ponechala maximum vitaminů i minerálních látek? Nechte ji zkvasit na tzv. pickles. Bez zavařování, octa a takřka bez práce.

Další články pro vás připravujeme