Objevte kouzlo jarní zeleniny! Připravte si tato 3 jídla

Poslat přátelům @
  • 8. 4. 2016
  • Dietní jídlo

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami a pažitkou

Může něco více vonět čerstvostí než lahodný tvaroh, v kombinaci s ředkvičkami a pažitkou? A co byste řekli lahodné pomazánce s ředkvičkami a pažitkou na krajíci právě upečeného chleba? Škoda slov. Není nic jednoduššího než si ji připravit.

Kedlubnové carpaccio s ragú z grilované hlívy a prosciutta

Všeho se člověk jednou přejí a to dokonce i takové dobroty, jako jsou kedlubny. Co teď s nimi? Vyzkoušejte jiné variace. Nakrájejte je na tenké plátky a podávejte s ragú z grilované hlívy a prosciutta. Této dobroty se zaručeně nikdy nepřejíte.

Jarní zeleninový salát s vejci a česnekovými krutony

Jaro je i o pořádné jarní očistě. A ničím lépe nenastartujete svoje tělo než svěžím salátem. Šopákům a jiným podobným už trošku odzvonilo, nezdá se vám? Vyzkoušejte naší verzi luxusního salátu, který je v mnohém jiný. S jeho přípravou sice strávíte trošku více času, ale rozhodně to bude stát za to.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se