3 tipy na pečenou zeleninu: snadno a rychle

Poslat přátelům @
  • 6. 1. 2017
  • Dietní jídlo
  • Vegetariánské jídlo
  • Zdraví

Zelenina je zdrojem vody. Taková cuketa nebo okurka obsahují více než 90 % vody. Díky ní se vyhnete přebytečným sacharidům a posílíte imunitu. Řada zeleniny obsahuje velké množství antioxidantů a vitamínů. Ve většině zeleniny je také málo kalorií, takže díky konzumaci zeleniny budete také ztrácet na váze.

Pečená zelenina s citronovým olejem

Skvělá jen tak na chroupání nebo jako příloha. Zeleninu máte připravenou za chvilku a pokud máte po ruce sezamová semínka, bude to skoro hotový gastronomický zážitek. Určitě vyzkoušejte náš recept, stojí totiž za to!

Quinoa s pečenou zeleninou a balkánským sýrem

Quiona je rostlina z Jižní Ameriky a také něco, čemu se dnes říká “superfood”. Je totiž bohatá na vlákninu a prospívá našemu zdraví. Když jí navíc zkombinujete s balkánským sýrem, který je výrazný svou slanou chutí, nemusíte ani přidávat přebytečnou sůl.

Pečené zeleninové chipsy ze 4 druhů zeleniny

Pokud vás honí mlsná a máte chuť na něco slaného, nemusíte hned sáhnout po klasických smažených brambůrkách či slaných tyčinkách. Vyzkoušejte naše pečené zeleninové chipsy, jistě si je zamilujete!

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se