Filetování pražmy: dokonalé filety během chvilky

Poslat přátelům @
  • 12. 3. 2015
  • Na pánev
  • Dietní jídlo
Vychutnejte si čerstvé ryby v té nejlepší podobě. Šéfkuchař Jan Kvasnička vám v tomto videu ukáže, jak si připravit perfektní rybí filety za pár sekund. Jejich výhodou je samozřejmě dokonalá čistota, ale také široké možnosti použití - můžete je smažit, grilovat nebo péct, skvěle se kombinují s bylinkami i zeleninou. Z odřezků si navíc můžete připravit báječný rybí vývar.

O autorovi

Jan Kvasnička

Jan Kvasnička

Sympatický šéf kuchyně a slavná tvář české gastronomické scény. To je Jan Kvasnička, charizmatický šéfkuchař, pod jehož rukama vznikají ty nejlepší delikatesy a vyhlášené pokrmy v předních pražských restauracích.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se