Vinné nápoje: osvěží i zahřejí

Poslat přátelům @
  • 23. 3. 2015
  • Jídlo do 50 Kč
  • Studená kuchyně

Jak se dá využít bílé a červené víno? Zkuste horké či ledové nápoje.

Punč

Nejvíce konzumujeme punč právě v zimě na zahřátí. Tradičně je punč spojen s vánoční atmosférou, zimou a trhy. Protože chladných dnů máme stále dost, je potřeba se zahřát a punč je to pravé. Do punče se přidává víno, rum, koření a plátek citronu. Vyzkoušejte verzi punče s bílým vínem

Sangria

Sangria vzniká spojením červeného vína, čerstvého ovoce, cukru a malého množství tvrdého alkoholu, například koňaku. Když se vše spojí, vznikne oblíbený španělský nápoj, který můžete připravit na více způsobů. Zkuste například sangrii s citrusovými plody. 

Bowle

Další nápoj s obsahem bílého či bílého šumivého vína je plný ovoce. Do nápoje se přidává ovoce, sodovka, cukr a bylinky. Výborné je bowle s vodním melounem

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se