Grilovaný telecí steak marinovaný v bylinkách a česneku

Grilovaný telecí steak marinovaný v bylinkách a česneku

POSTUP

  • 15 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Připravte marinádu: Smíchejte olivový olej se solí, pepřem, nasekanou šalvějí a petrželkou.

2

Vmíchejte 2 propasírované stroužky česneku.

3

Steaky naložte do marinády a ponechte je v ní alespoň 1 hodinu.

4

Poté steaky ogrilujte z obou stran dozlatova. Z každé asi 5 minut, přesný čas záleží na tloušťce masa.

5

Zbývající palice česneku rozkrojte na polovinu a grilujte s masem.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 plátky telecího steaku
100 ml olivového oleje
čerstvá šalvěj
plocholistá petržel
2 paličky česneku
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se