Grilovaný mořský vlk s citrony a bylinkovou krustou

Grilovaný mořský vlk s citrony a bylinkovou krustou

POSTUP

  • 35 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • nad 150 Kč

1

Z toastového chleba odřízněte kůrky a měkkou část nakrájejte na kostičky.

2

Dejte je do misky, smíchejte s bylinkami, solí a pepřem.

3

Přidejte propasírovaný česnek, šťávu a kůru z citronu, nastrouhané pecorino, olivový olej a smetanu.

4

Mořské vlky očistěte. Shora na kůži je nakrojte, osolte, opepřete a zakapejte troškou olivového oleje.

5

Vlky grilujte z obou stran dozlatova: z jedné strany 10 minut, z druhé asi 5 minut.

6

Ryby poté pomažte těstem z toastového chleba a grilujte ještě dalších 5 minut.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2 větší mořští vlci
1 menší balení světlého toastového chleba
šalvěj
petržel
4 stroužky česneku
1 citron
40 g sýra pecorino
50 ml olivového oleje
2 lžíce smetany ke šlehání
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se