Grilované brambory v alobalu

Grilované brambory v alobalu

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Brambory důkladně umyjeme a osušíme. Na grilování je lepší použít nové brambory.

2

Brambory nakrájíme na několik plátku do ¾ hloubky, pozor, nesmíme je překrojit. Měl by nám vzniknout bramborový vějířek.

3

Olivový olej ochutíme solí, červeným pepřem, sladkou paprikou a lisovaným česnekem. Směs promícháme a brambory s ní potřeme.

4

Brambory zabalíme do alobalu a grilujeme je asi 35 minut. Hotové brambory ozdobíme čerstvou řeřichou.



O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

15 brambor
5 stroužků česneku
sladká paprika
hrubá sůl
olivový olej
hrst řeřichy
červený pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se