Rebarborové sušenky se Šmakounem

Rebarborové sušenky se Šmakounem

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • do 50 Kč

1

Vločky a půlku rebarbory rozmixujeme, šmakouna nastrouháme (půl na hrubo a půl na jemno).

2

Smícháme v misce obě směsi s vajíčkem a podle potřeby naředíme vodou. Přidám druhou půlku rebarbory nakrájenou na kostičky.

3

Sušenky pečeme 20 minut na 170 °C.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

100g vloček
100g Šmakounu brusinka a goji (nebo jiný oblíbený)
1 řapík rebarbory
1 vajíčko

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se