Pikantní batáty na grilu

Pikantní batáty na grilu

POSTUP

  • 4 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Batáty je potřeba důkladně očistit. Budeme je připravovat i se slupkou, ale je možné je před grilováním oloupat. Batáty nakrájíme na hranolky.

2

V menší misce smícháme chilli, sůl, tymián, česnek a olivový olej. Vše promícháme a batáty důkladně potřeme.

3

Batáty naskládáme do alobalu a uložíme je na gril. Grilujeme je asi 40 minut, dokud nezměknou. Záleží na teplotě grilu.


TIP: Pikantní batáty na grilu jsou skvělé jaké příloha ke steaku.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

8 ks batát
4 lžičky mletého chilli
4 lžičky soli
4 lžičky tymiánu
2 lžičky sušeného česneku (nebo dva stroužky)
8 lžic olivového oleje

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE (1)

  • boletus.reticulatus
    02.05.2017 18:53

    Vážený týme, doufám, že hodnota 50 Kč je míněna na 1 porci a nikoli celý recept. Na grilu to budu muset vyzkoušet, ale mohu-li soudit podle přípravy batátů v troubě, měla by jim stačit poloviční doba.

    Odpovědět

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se