Hermelín s tymiánem a chilli grilovaný v měšci z alobalu

POSTUP

  • minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 - 2 porce
  • do 50 Kč

1

Tymián otrháme a nasekáme na jemno. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky a promícháme s tymiánem.

2

Z alobalu si vytvoříme měšec, do kterého dáme olivový olej, nasekaný tymián s papričkou, hermelín a opět olej s bylinkami a chilli.

3

Měšec uzavřeme a grilujeme asi 8 minut nejlépe v zavřeném grilu.

4

Toustový chléb zbavíme tvrdých kůrek, naolejujeme a opečeme na grilu z obou stran. Pozor, pečivo se rádo připaluje, stačí pár sekund a je hotovo.

5

Hermelín servírujeme v otevřeném měšci s opečeným toustovým chlebem.


TIP: Použijte jakékoliv oblíbené bylinky! Skvělý je také rozmarýn, šalvěj nebo oregano.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 vyzrálý hermelín
snítka tymiánu
1 chilli paprička
4 plátky toustového chleba
olivový olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se