Pikantní marináda na grilované maso

Pikantní marináda na grilované maso

POSTUP

  • 10 minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 porce
  • do 50 Kč

1

V misce smícháme sojovou omáčku s kečupem a olejem. Marinádu ochutíme grilovacím kořením, chilli a lisovaným česnekem.

2

Podle chuti ještě přidáme sůl a pepř. Omáčku natřeme na maso, které necháme ještě uležet, aby získalo dobrou chuť.


TIP: Místo sušeného chilli můžete použít zelené a žluté chilli papričky, které jen nakrájíme na drobno. Dodají marinádě pěknou barvu.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

3 stroužky česneku
1 lžíce sojové omáčky
1 lžička mletého chilli
4 lžíce kečupu
6 lžic oleje
1 lžička grilovacího koření
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se