Česneková marináda na grilované maso

Česneková marináda na grilované maso

POSTUP

  • 5 minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 porce
  • do 50 Kč

1

Z ½ poloviny citronu vymačkáme šťávu, kterou smícháme s olejem, sojovou omáčkou a hořčicí.

2

Do směsi přidáme lisovaný česnek a podle chuti přidáme pepř a sůl. Výbornou chuť dodá marinádě sušená bazalka, ale je možné ji nahradit čerstvou.

3

Do marinády naložíme maso a dáme uležet.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

6 stroužků česneku
½ citronu
3 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce olivového oleje
sušená bazalka
pepř
sůl

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se