Bramborový salát s grilovaným tempehem

Bramborový salát s grilovaným tempehem

POSTUP

  • 40 minut
  • středně složitá příprava
  • porce
  • 50 až 100 Kč

1

Očištěné brambory i se slupkou nakrájejte na plátky, dejte je do grilovacího tácku.

2

Přidejte nasekanou jarní cibulku, osolte, opepřete a zakapejte olivovým olejem.

3

Grilujte přibližně 20 minut, sem tam promíchejte.

4

Tempeh nakrájejte na menší plátky. Krátce je ze všech stran ogrilujte na tálu pokapaném troškou oleje, celkem asi 5 minut.

5

Hotové brambory smíchejte s okurkami nakrájenými na nudličky a ogrilovaným tempehem.

6

Salát dochuťte podle potřeby solí, pepřem a olivovým olejem.

7

Posypte ho nasucho orestovanými ořechy.


TIP: Salát můžete dochutit i bílým jogurtem.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

800 g brambor typu A
3 jarní cibulky
100 ml olivového oleje
200 g marinovaného tempehu
2 salátové okurky
80 g vlašských ořechů
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se