Pomerančovo-rebarborový frgál s pekany a šmakounem

Pomerančovo-rebarborový frgál s pekany a šmakounem

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Vločky smícháme s olejem, vejcem a proteinem. Ke směsi nalijeme mléko, aby šlo těsto lépe promíchat, ale zároveň zůstalo hutné a tvarovatelné. Necháme odpočinout v lednici.

2

Rebarboru a pomeranče oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v troše vody. Jakmile má rebarbora i pomeranč marmeládovou konzistenci, přimícháme Šmakouní krém a dáme vychladit.

3

Těsto tvarujeme na plech s pečícím papírem do velkého kola, okraje necháme vyšší. Na těsto nalijeme vychladlou náplň a posypeme ořechy.

4

Frgál pečeme 25 minut na 170 °C.


O autorovi

Eva Turková

Profesionální trenérka fitness a fitness modelka, jejíž recepty vás nabijí tou nejzdravější energií. Protože, jak říká: "Jíst zdravě je základ úspěchu... a je to snadnější, než jste si mysleli!"

SUROVINY

Těsto 
200 g rozmixovaných vloček
1 vejce
30 g kokosového oleje
150 až 200 ml mandlového mléka
odměrka vanilkového proteinu
Náplň 
1 velký pomeranč
1,5 stonku rebarbory
1/2 pomerančového Šmakoun krému
Posyp 
30 g pekanů

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se