Raw dezert: brownies

Raw dezert: brownies

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 - 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Kandované ovoce nasekáme na hrubo a odložíme si ho stranou. Kustovnici nakrájíme na menší kousky a smícháme ji s ovocem.

2

V mixéru rozmixujeme mandle, vlašské ořechy, datle, med i karob společně se špetkou soli. Mixujeme dostatečně dlouho, aby nám vznikla hladká hmota. Do hotové hmoty zamícháme kustovnici a kandované ovoce.

3

Připravíme si formu s pečícím papírem, na který brownies rozložíme. Brownies si ochutíme dobrou čokoládovou polevou.

4

V mixéru rozmixujeme avokádo, olej a karob. Hotovou směsí můžeme brownies potřít nebo jen lehce pokapat při samotném podávání dezertu.


TIP: Místo kandovaného ovoce můžete použit nepražené bio pistácie.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

250 g vlašských oříšků
100 g mandlí
100 g kustovnice čínské
200 g datlí
100 g světlého karobu
dvě špetky mořské soli
jedna lžíce medu
hrst kandovaného ovoce
Čokoládová poleva 
1 a půl lžíce BIO kokosového oleje
½ avokáda
1 lžíce karobu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se