Grilovaná rajčata s petrželkovou salsou a kuskusem

Grilovaná rajčata s petrželkovou salsou a kuskusem

POSTUP

  • 25 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Keříková rajčata potřete trochou olivového oleje a vložte na gril.

2

Krátce je ogrilujte, asi 3 minuty, poté zakápněte balzamikovým octem.

3

Připravte kuskus podle návodu.

4

Podávejte se salsou z nasekané petrželky a jarní cibulky, smíchané s vinným octem a olivovým olejem.


TIP: Místo kuskusu můžete použít bulgur.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

800 g keříkových rajčat
4 lžíce extra panenského olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
100 g kuskusu
čerstvá petržel
3 jarní cibulky
1 lžíce vinného octa
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se