Červená čočka na kyselo s grilovanými Šmakoun párky

Červená čočka na kyselo s grilovanými Šmakoun párky

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • do 50 Kč

1

Cibuli rozkrojíme na půlky, jednu nakrájím na jemno, druhou na proužky.

2

V kastrůlku si na másle opražíme proužky cibule do křupava. Párky připravíme na grilu.

3

Na pánvi rozehřejeme máslo a kostičky cibule osmažíme do zlatova. Přidáme čočku, chvilku restujeme a podlijeme vodou. Čočku za stálého míchání a podlívání vaříme na skus. Dochutíme solí, pepřem a octem.

4

Čočku podáváme s opraženou cibulkou, grilovanými párky a okurkami.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

100 g červené čočky
1 balení Šmakoun párků
1 cibule
jablečný ocet
sůl
pepř
okurky
přepuštěné máslo (nebo jiný tuk)

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se