Jahodovo-rebarborová zmrzlina bez lepku

Jahodovo-rebarborová zmrzlina bez lepku

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 - 5 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Jahody omyjeme, očistíme, zbavíme stopky a nakrájíme na menší kousky, které vhodíme do vyšší úzké nádoby (nejlépe do tyčového mixéru)

2

Rebarboru také omyjeme a očistíme, nakrájíme na menší kostky a také ji dáme do nádoby tyčového mixéru

3

Jahody a rebarboru zalijeme kokosovým mlékem a přidáme javorový sirup

4

Vše důkladně pomocí tyčového mixéru rozmixujeme

5

Rozmixovanou směs přelijeme do nerezové misky a dáme do mrazáku na 5 hodin zmrznout

6

Před podáváním 20-30 minut předem misku z mrazáku vyndáme a necháme zmrzlinu povolit

7

Poté zmrzlinu přendáme do mističek a zalijeme javorovým sirupem


O autorovi

Katka Homolová: katescuisine.cz

Sladké i slané, vařené i pečené - Katka umí vše! Blog katescuisine.cz milují stovky fanoušků a není se čemu divit, protože Katčiny recepty jsou prostě báječené...

SUROVINY

250 g jahod
1 kus rebarbory
400 g kokosového mléka
2 – 3 polévkové lžíce javorového sirupu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se