Domácí zapékané müsli s medem

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • porce
  • 50 až 100 Kč

1

Ovesné vlošky smícháme s ostatními suchými ingrediencemi.

2

Přidáme 4-5 lžic medu a důkladně promícháme.

3

Směs rozprostřeme na pečicí papír a zapékáme do růžova v troubě vyhřáté na 200°C 15 minut.

4

M¨sli podáváme s jogurtem nebo mlékem. Můžeme zobat i samotné.


TIP: Ingredience obměňujte dle chuti - přidejte mandle, kešu, vlašské ořechy nebo sušené meruňky apod.

O autorovi

Káťa Kvapilová

Výživová poradkyně a vyznavačka zdravého životního stylu. Sama tvrdí, že jíst zdravě a pravidelně se hýbat je velmi důležité nejen pro zdraví člověka, ale i pro psychickou pohodu a vyrovnanost. Dobroty od vypečené Káti jsou proto vždy zdravé, snadné a neskutečně dobré!

SUROVINY

1 balení ovesných vloček
slunečnicová semínka
sezam
rozinky
brusinky
ořechy
med

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se