Pohanková kaše s datlemi a skořicí

Pohanková kaše s datlemi a skořicí

POSTUP

  • 10 minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 porce
  • do 50 Kč

1

Do osoleného vroucího mléka vsypeme pohanku, párkrát promícháme, vhodíme kousek másla a pod pokličkou ji necháme dojít.

2

Mezitím si připravíme datlovou pastu. Hrst sušených datlí a skořici rozmixujeme s troškou vody na hladkou pastu.

3

Tu pak vmícháme do pohankové kaše, přidáme nahrubo nastrouhané jablko, posypeme mandlemi a můžeme podávat.


O autorovi

Míša Šupáková

Míša alias Šůša je nadšenou foodblogerkou, jejíž recepty jsou báječné na první pohled. Svůj blog Cooking with Šůša doplňuje více než sympatickým podtitulem: „Vařím s vínem. Občas ho přidávám i do jídla."

SUROVINY

150 g pohanky
250 ml mléka
špetka soli
hrst sušených datlí
1 lžíce skořice
1 nahrubo nastrouhané jablko
kousek másla
hrst nasekaných mandlí

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se