Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 8 - 12 porcí
  • do 50 Kč

1

Všechny ingredience smícháme dohromady a vznikne nám těsto. Z něho pak tvoříme menší kuličky (podobné třeba masovým knedlíčkům do polévky), které klademe na plech.

2

Mezi kuličkami udělejte větší mezery, aby se měly sušenky kam "roztáhnout". Plochým nožem nebo nejlépe dnem sklenice kuličky zmáčkněte a vytvořte placku.

3

Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 10-12 minut.


O autorovi

Míša Šupáková

Míša alias Šůša je nadšenou foodblogerkou, jejíž recepty jsou báječné na první pohled. Svůj blog Cooking with Šůša doplňuje více než sympatickým podtitulem: „Vařím s vínem. Občas ho přidávám i do jídla."

SUROVINY

1 hrnek arašídového másla
2 vejce
1/2 hrnku třtinového cukru (můžeme nahradit stévií)
1 lžička kypřícího prášku
1/2 hrnku čokoládových peciček

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se