Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem

Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • do 50 Kč

1

Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Lžíci přepuštěného másla necháme v hrnci rozpustit, přidáme nakrájenou zeleninu a necháme chvilku restovat.

2

Vše zalijeme vodou, přidáme bujon a necháme vařit, dokud nebude zelenina měkká.Ponorným mixérem pak všechno rozmixujeme na hladký krém. Přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.

3

Polévku v misce posypeme rozdrobeným modrým sýrem, petrželkou a můžeme podávat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1/ bulvy celeru
1/2 kořene petržele
2 větší
20 g Sedlčanského krémového Modřenínu
1 stroužek česneku
1 lžička přepuštěného másla
sůl
pepř
1/2 kostky zeleninového bujonu Würzl
petrželka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se