Grilovaný hermelín s rukolou a hroznovým vínem

Grilovaný hermelín s rukolou a hroznovým vínem

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 1 porce
  • do 50 Kč

1

Do misky vlijeme jednu lžíci oleje, přidáme koření na grilovaný sýr a promícháme. V této směsi pečlivě ze všech stran obalíme hermelín. Ten pak položíme na kus alobalu, zabalíme a dáme péct pod gril do trouby.Pečeme při 180 stupních cca 15 minut.

2

Mezitím si uděláme zálivku. Ta nám vznikne smícháním oleje, balzamikového octa a medu. Rukolu omyjeme, rozprostřeme na talíř a pokapeme připravenou zálivkou.

3

Jakmile je hermelín hotový, přendáme ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypeme rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Sedlčanský hermelín figura
rukola
hroznové víno (lepší je červené)
vlašské ořechy
2 lžíce oleje z vlašských ořechů (můžete nahradit olivovým)
1 lžíce balzamikového octa
1 lžička medu
1 lžíce koření na grilovaný sýr

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se