Mini kakaové sušenky se Šmakounem

Mini kakaové sušenky se Šmakounem

POSTUP

  • 45 minut
  • jednoduchá příprava
  • 10 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Z ovesných vloček, lněných semínek, karobu, kakaa a medu vypracujeme těsto. Pokud se moc drobí, přidáme ještě trochu vlažné vody.

2

Těsto rozválíme a vykrájíme z něj kolečka. Ty vyložíme vedle sebe na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 20 minut.

3

Mezitím rozmixujeme dohladka řecký jogurt se Šmakounem. Po vychladnutí sušenky naplníme a necháme vychladit v lednici.


O autorovi

Míša Šupáková

Míša alias Šůša je nadšenou foodblogerkou, jejíž recepty jsou báječné na první pohled. Svůj blog Cooking with Šůša doplňuje více než sympatickým podtitulem: „Vařím s vínem. Občas ho přidávám i do jídla."

SUROVINY

1 hrnek rozemletých ovesných vloček
1/2 hrnku rozemletých lněných semínek
2 lžíce karobu
2 lžíce kakaa
2 lžíce medu
1 balení Šmakouna (200g) - příchuť švestka se skořicí
140 g řeckého jogurtu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se