Treska v křupavém kabátku

Treska v křupavém kabátku

POSTUP

  • 25 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Tresku si omyjeme, očistíme a nakrájíme na libovolné kousky. Obalíme ji nejprve hladké mouce, potom v rozšlehaných vajíčkách a nakonec ve strouhance.

2

Na pánvi si rozpálíme olej a obalenou tresku na něm opečeme ze všech stran.


TIP: Treska může být skvělou volbou pro ty, kteří nejí kapra. Můžete ji podávat k bramborovému salátu, ale i k bramborové kaši či k pyré.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

500 g filetu z tresky
100 g strouhanky
100 g hladké mouky
3 vejce
sůl
olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se