Kapří podkovy v parmazánovém těstíčku s cibulovou omáčkou

Kapří podkovy v parmazánovém těstíčku s cibulovou omáčkou

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Parmazán si promícháme s mlékem, moukou, vejcem a solí. Utvoříme těstíčko, v němž obalíme kapří podkovy. Smažíme na oleji dozlatova.

2

Cibuli necháme změknout na trošce oleje. Nesmí začít zlátnout. Přilijeme vývar a povaříme 15 minut. Nakonec přidáme smetanu, chvilku provaříme a odstavíme z plamene.

3

Cibulovou omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem. Podáváme s kaprem.


TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 kapří podkovy
100 g strouhaného parmazánu
1 hrnek polotučného mléka
1 hrnek polohrubé mouky
1 vejce
5 cibulí
200 ml smetany
500 ml hovězího vývaru
olej
sůl

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se