Hranolky zeleninky s bylinkovým dipem

Hranolky zeleninky s bylinkovým dipem

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Lučinu si utřeme s bílým jogurtem. Přidáme citronovou šťávu a bylinky. Osolíme a opepříme.

2

Zeleninu si očistíme a pokrájíme ji na hranolky. Podáváme s bylinkovým dipem.


TIP: Do dipu si můžete ještě přimíchat na jemno nastrouhaný eidam.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 salátová okurka
1 mrkev
1 červená paprika
200 g lučiny
150 ml bílého jogurtu
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce jemně nasekaných bylinek
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se