Filety lososa s hořčično-koprovou omáčkou

Filety lososa s hořčično-koprovou omáčkou

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

V misce si smícháme kysanou smetanou s hořčicí, koprem a citrónovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem a uložíme do lednice.

2

Filety lososa osolíme, opepříme a opečeme na trošce oleje na grilovací pánvi. Z každé strany stačí lososa opékat jen dvě minuty.

3

Filety lososa servírujeme přelité koprovou omáčkou.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 filety lososa
250 ml kysané smetany
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce posekaného kopru
1 lžíce citrónové šťávy
sůl
pepř
olej

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se