Medové hrušky v listovém těstě

Medové hrušky v listovém těstě

POSTUP

  • 45 minut
  • středně složitá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

V hrnci si svaříme vodu s cukrem, medem a kořením v sirup. Přidáme půlku citronu a oloupané hrušky. Vaříme je do měkka. Bude to trvat asi 20 minut.

2

Listové těsto nakrájíme na tenké proužky a uvařené hrušky do nich spirálovitě zabalíme.

3

Rozpálíme si troubu na 220 °C. Hrušky položíme na plech a pečeme 15 minut.


TIP: Sirup nevylévejte. Hrušky jím na talíři polijte!

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

4 hrušky
1 balení listového těsta
5 hrnků vody
3 hrnky cukru
1 hrnek medu
1/2 hrnku citronu
3 celé skořice
6 hřebíčků

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 2 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se