Racio čokoládový koláč s cuketou

Racio čokoládový koláč s cuketou

POSTUP

  • 60 minut
  • jednoduchá příprava
  • 12 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

V míse promícháme obě mouky s práškem do pečiva, kakaem, špetkou soli, cukrem utřeným se žloutky a sojovým nápojem. Dále přidáme slunečnicový olej a nastrouhanou cuketu.

2

Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.

3

Pečeme v koláčové formě ve vyhřáté troubě na 180 °C 45 minut.


Suroviny pro dokonalý výsledek

Küchenmeister Špaldová celozrnná mouka 1kg

Celozrnná špaldová mouka Küchenmeister je zvlášť jemně mletá. Výborně se hodí na výrobu koblih, kynutého a čajového pečiva. A samozřejmě i pro tento recept!

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

200 g hladké mouky
100 g špaldové celozrnné mouky
250 g nahrubo nastrouhané cukety
3 vejce
100 ml sojového nápoje s vápníkem
100 ml slunečnicového oleje
50 g hořkého kakaa
80 g třtinového cukru
1/2 prášku do pečiva
špetka soli

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se