Pečené krůtí prso na divoké rýži se špenátem a žampiony

Pečené krůtí prso na divoké rýži se špenátem a žampiony

POSTUP

  • 45 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Na pánvi na olivovém oleji krátce podusíme očištěné a nakrájené žampiony s trochou kmínu. Přidáme opraný listový špenát, prolisovaný česnek, trochu podlijeme vodou a podusíme. Mezitím v osolené vodě vaříme divokou rýži doměkka asi 20 minut.

2

Na druhé pánvi na olivovém oleji zvolna opečeme osolená a opepřená krůtí prsa.

3

Uvařenou rýži servírujeme s hotovým špenátem a žampiony překryté krůtím prsem a čerstvou pažitkou.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2 krůtí prsa
10 malých žampionů
300 g čerstvého listového špenátu
200 g divoké rýže
1 stroužek česneku
sůl
pepř
olivový olej
kmín
čerstvá pažitka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se