Tvarohovo-jáhlový dezert

Tvarohovo-jáhlový dezert

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 3 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Do uvařených jáhel vmícháme tvaroh, jogurt a sirup.

2

Jáhlový tvaroh rozdělíme do misek, posypeme borůvkami a plátky mandlí.

3

Servírujeme teplé, nebo za studena. Uchováváme v chladničce.


O autorovi

Míša Těthalová alias Zdravá máma

Míšiny recepty jsou nejen krásné, ale především zdravé. Čerpejte od ní nápady na skvělé dobroty pro děti i dospělé!

SUROVINY

100 g vařených jáhel
150 g tvarohu
1 kelímek bílého jogurtu
4 lžičky javorového sirupu
borůvky
plátky mandlí

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučuje 1 člověk.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se