Domácí čokoládové bonbónky k nakousnutí

Domácí čokoládové bonbónky k nakousnutí

POSTUP

  • 90 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

V rendlíku smícháme olej s kakaem, sirupem a špetkou soli. Na mírném plameni mícháme tak dlouho, dokud se suroviny nespojí.

2

Poté směs přemístíme do vyšší zapékací mísy a dáme do mrazáku na jednu hodinu ztuhnout.

3

Ztuhlou směs nakrájíme na menší kostky.

4

Poté ve vodní lázni rozpustíme mléčnou či bílou čokoládu a kostky v ní namočíme.

5

Namočené kostky přemístíme na plech s pečícím papírem, ozdobíme ořechem a dáme do lednice opět ztuhnout.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

150 g kokosového oleje
150 g hořkého kakaa
2 polévkové lžíce javorového sirupu
špetka soli
Na ozdobení 
mléčná čokoláda
bílá čokoláda
ořechy

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se