Sladký jahodový krém k dezertům

Sladký jahodový krém k dezertům

POSTUP

  • 15 minut
  • jednoduchá příprava
  • 10 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

V rendlíku rozmačkáme jahody, přidáme třtinový cukr, špetku soli a přivedeme k varu. Za stálého míchání pomalu vaříme, dokud nevznikne tužší krém.

2

Hotový krém přemístíme do zavařovacích sklenic, necháme vychladnout a zavíčkujeme.

3

V případě potřeby můžeme rovnou podávat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

250 g čerstvých jahod
1 polévková lžíce třtinového cukru
špetka soli

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se