Valentýnské jahody v čokoládě

Valentýnské jahody v čokoládě

POSTUP

  • 35 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu, přidáme lžičku koňaku pro zpestření a špetku soli pro zvýraznění chuti.

2

Každou jahodu namočíme do čokoládové směsi a přemístíme na plech vyložený pečicím papírem.

3

Plech s jahodami poté dáme do lednice alespoň na 30 minut.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

250 g čerstvých jahod
100 g vysokoprocentní hořké čokolády
1 lžička koňaku
špetka soli

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se