Malinový cheesecake s nízkým obsahem laktózy

Malinový cheesecake s nízkým obsahem laktózy

POSTUP

  • 25 minut
  • jednoduchá příprava
  • 5 - 6 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Mandle rozmixujeme s datlemi. Poté přidáme med, aby se nám suroviny spojily. Touto hmotou vysteleme korpus.

2

Želatinu smícháme s vodou podle návodu na obalu. Sýr ušleháme s vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a smetanou. K směsi přidáme želatinu a promícháme.

3

Náplň navršíme na korpus a necháme ztuhnout. Vrhneme se na přípravu omáčky. Vykouzlíme ji tak, že svaříme maliny s hnědým cukrem,vodou a šťávou z citronu do sirupovité hmoty.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Na korpus 
150 g mandlí
150 g datlí
2 - 3 lžíce medu
Na náplň 
350 g smetanového sýru s nízkým obsahem laktózy
10 g želatiny
1 lžička vanilkového cukru
60 g moučkového cukru
100 ml smetany s nízkým obsahem laktózy
50 ml vody
Na malinovou omáčku 
200 g malin (mohou být i mražené)
1 lžíce hnědého cukru
2 lžíce vody
štáva z půlky citronu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se