Pečený bůček na kmínu

Pečený bůček na kmínu

POSTUP

  • 160 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Maso očistěte a vrchní část kůže nakrojte křížem tak, aby vznikla mřížka.

2

Osolte a opepřete, posypte kmínem. Podlijte troškou vody a přidejte cibuli nakrájenou na plátky.

3

Pečte přiklopené asi 2 hodiny při 180 °C. Poté pekáč odklopte a dopečte dokřupava, ještě asi půl hodiny. Dle potřeby podlévejte vodou.


Tip: Podávejte se špenátem a bramborovými knedlíky.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 kg vepřového bůčku
celý kmín
2 cibule
špetka soli

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se