Bio pohankový salát s růžičkovou kapustou, granátovým jablkem a ořechy

Bio pohankový salát s růžičkovou kapustou, granátovým jablkem a ořechy

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Kapustu povaříme v osolené vodě do poloměkka. Pohanku zalijeme 400 ml vody, osolíme a vaříme na mírném plameni 5 minut. Poté přiklopíme a necháme dojít dalších 15 minut.

2

Pohanku vsypeme do mísy, přidáme růžičkovou kapustu, zrníčka z granátového jablka, pokrájenou petrželku a vlašské ořechy. Zalijeme zálivkou z olivového oleje, octa, medu, hořčice, soli a pepře. Promícháme a můžeme podávat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Salát: 
200 g Bio pohanky
150 g růžičkové kapusty
1 granátové jablko
1 hrst vlašských ořechů
petržel
sůl
Zálivka: 
100 ml olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 lžička medu
1 lžička hořčice
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se