Kiwi koláč s pudingovým krémem

Kiwi koláč s pudingovým krémem

POSTUP

  • 60 minut
  • jednoduchá příprava
  • 5 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Všechny ingredience na těsto smícháme. Vypracujeme hladké těsto, které necháme uležet v lednici. Poté těsto natlačíme do formy a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C na 30 minut.

2

Mezitím si připravíme krém. Smetanu ušleháme do tuha. Přidáme vanilkový cukr a zakysanou smetanu. Vyšleháme krém.

3

Do hrnce nalijeme pomerančový džus, přidáme vanilkový puding a krupicový cukr. Směs přivedeme k varu a jakmile začne vřít, vypneme ji a přidáme želatinu, kterou jsme si připravili podle návodu na obale.

4

Na vychladlý korpus nejdříve dáme krém, ten přelijeme pudingovou směsí a jakmile vychladne a ztuhne, poklademe celý koláč plátky kiwi.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Korpus: 
100 g másla
200 g hladké mouky
1 lžička prášku do pečiva
50 ml vody
Náplň: 
180 ml smetany
400 g zakysané smetany
700 ml pomerančového džusu
80 g vanilkového pudingu v prášku
10 g vanilkového cukru
100 g cukru krupice
20 g želatiny v prášku
2 kiwi

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se