Lososový tatarák s avokádem na špenátovém lůžku

Lososový tatarák s avokádem na špenátovém lůžku

POSTUP

  • 25 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Lososa pokrájíme na drobné kostičky a promícháme s nadrobno nakrájenou červenou cibulí, citronovou šťávou, dijonskou hořčicí, solí a pepřem.

2

Zralé avokádo pokrájíme na kostičky a připravíme si špenát a celý pepř. Vezmeme si kruhovou formičku a začneme servírovat.

3

Nejdříve si připravíme lůžko z pár lístků špenátu. Na to dáme formičku a vršíme nejdříve kostičky avokáda, poté lososový tatarák a formičku opatrně vyjmeme. Tatarák zasypeme naloženým pepřem, ozdobíme kůrou z citronu a můžeme podávat.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

500 g filetu z lososa
1 červená cibule
1 avokádo
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice
kůra z půlky citronu
sůl
mletý pepř
naložený celý pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se