Ital Burger

Ital Burger

POSTUP

  • 30 minut
  • středně složitá příprava
  • 1 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Mleté maso pouze opepříme a vytvoříme placku ve tvaru burgeru. Na grilu maso zprudka ogrilujeme z obou stran (otáčíme pouze jednou). Osolíme až poté, co burgery sundáme z grilu, maso tak bude šťavnatější.

2

Pokud si připravujeme vlastní pesto, postupujeme následovně – všechny ingredience na pesto rozmixujeme tyčovým mixérem nebo sekáčkem. Olej během mixování přidáváme postupně. Mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne konzistence podle naší chuti – krémové nebo spíše hrubší.

3

Na pánvi nebo na grilu dokřupava opečeme plátky pancetty. Cherry rajčata rozkrojíme napůl a také chvíli ogrilujeme.

4

Housku rozkrojíme podél a obě poloviny z vnější části opečeme na grilu.

5

Spodní část housky bohatě potřeme pestem, položíme maso a na vrch přidáme plátky mozzarelly, pancetty, lžíci Tatarské omáčky Hellmann's, opečená cherry rajčátka a rukolu.


TIP: Pokud si chcete připravit opravdu domácí burger, upečte si vlastní housky a namelte maso doma těsně před grilováním! Tu chuť poznáte na první kousnutí.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 houska na burger
125 g mletého hovězího masa
3 ks cherry rajčátek
2 plátky pancetty
hrst rukoly
2 plátky sýru Mozzarella
1 lžíce Tatarské omáčky Hellmann's
Pesto 
2 hrsti bazalky
1 lžička piniových oříšků
1 polévková lžíce parmazánu
1 stroužek česneku
1 polévková lžíce olivového oleje

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se