Grilovaný steak z roštěnce s fíkovým chutney na opečené bagetce

POSTUP

  • 30 minut
  • jednoduchá příprava
  • 2 - 3 porce
  • 100 až 150 Kč

1

Steak opepříme, ogrilujeme z každé strany 3 minuty a necháme odpočinout v alobalu.

2

Mezitím si připravíme bagetku (nejlépe ciabattu). Silnější plátky pokapeme olivovým olejem a z každé strany ogrilujeme.

3

Hotový steak nakrájíme na proužky.

4

Bagetky pomažeme fíkovým chutney, přidáme maso, dochutíme parmazánem, solí, olivovým olejem a tymiánem.


TIP: Podávejte ihned jako předkrm nebo malou chuťovku!

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 steak Tesco finest z vysokého roštěnce
fíkové chutney Tesco finest
1 větší bageta (nejlépe ciabatta)
několik hoblinek parmazánu
2 snítky tymiánu
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se