Rybízový cheesecake bez přidaného cukru

Rybízový cheesecake bez přidaného cukru

POSTUP

  • 60 minut
  • jednoduchá příprava
  • 6 porcí
  • 50 až 100 Kč

1

Troubu rozpálíme na 180 °C. Připravíme si formu, kterou důkladně vymažeme máslem.

2

Sušenky rozdrtíme na jemný prášek. Přidáme rozpuštěné máslo a důkladně promícháme. Touto směsí vyložíme dno formy.

3

Sýr smícháme s mascarpone, vejci a stévií. Opatrně zapracujeme rybíz a směs naneseme na sušenkový korpus.

4

Cheesecake pečeme 40 minut. Poté ho necháme ještě 20 minut ve vypnuté troubě odpočinout.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

200 g sušenek pro diabetiky
100 g másla
350 g smetanového sýru
250 g mascarpone
3 vejce
10 g sypké stévie
200 g rybízu

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se