Bio kuřecí křidélka v medové marinádě

Bio kuřecí křidélka v medové marinádě

POSTUP

  • 40 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • 50 až 100 Kč

1

Stroužek česneku utřeme a přidáme k němu kečup, olej, med, sojovou omáčku, tabasco, hořčici a trošku soli a pepře. Všechny suroviny smícháme.

2

Marinádu nalijeme na křidélka a necháme je alespoň hodinu odležet v lednici.

3

Křidélka rozendáme na plech a pečeme v rozpálené troubě na 180 °C 25 minut.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

1 kg kuřecích křidélek
4 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce oleje
1 lžíce medu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce tabasca
1 lžíce hořčice
2 stroužky česneku
1 lžička provensálského koření
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se