Domácí bezlepková “pizza” bageta

Domácí bezlepková “pizza” bageta

POSTUP

  • 60 minut
  • jednoduchá příprava
  • 3 porce
  • do 50 Kč

1

Všechny přísady na bagetu dáme do mísy a vypracujeme vláčné těsto, které necháme 15 minut kynout.

2

Těsto rozdělíme na tři díly a tvoříme bagety, které necháme opět 15 minut kynout.

3

Bagety nařízneme a dáme na 30 minut péct do trouby nahřáté na 180 °C.

4

Upečené bagety necháme vychladnout, rozřízneme je a potřeme sugo omáčkou. Poklademe půlkami cherry rajčátek, pokrájenou mozzarellou a bazalkou.

5

Necháme zapéct v troubě rozpálené na 200 °C 5 minut.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Bageta 
500 g bezlepkové mouky
10 g sušeného droždí
350 ml vody
sůl
Náplň 
2 lžíce sugo
100 g cherry rajčátek
1 mozzarella
bazalka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se