Domácí tatarka s okurčičkami

Domácí tatarka s okurčičkami

POSTUP

  • 20 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 porce
  • do 50 Kč

1

Do odměrného válce tyčového mixéru vložíme všechny suroviny na majonézu. Tyčový mixér ponoříme až na úplné dno, zapneme na nejvyšší stupeň a pomalu táhneme nahoru. A máme majonézu hotovou!

2

Okurku nakrájíme nadrobno, stejně tak i šalotku.

3

Do majonézy přimícháme pokrájenou okurku a šalotku. Přidáme bílé víno, osolíme a opepříme. Podle chuti můžeme přidat ještě trošku hořčice.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Na majonézu 
2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
1 lžíce dijonské hořčice
šťáva z půlky citronu
sůl
Na tatarku 
1 kyselá okurka
1 lžička bílého vína
1 šalotka
sůl
pepř

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se