Chipsy z červené řepy

Chipsy z červené řepy

POSTUP

  • 45 minut
  • jednoduchá příprava
  • 4 - 6 porcí
  • do 50 Kč

1

Předehřejeme si troubu zhruba na 160 °C.

2

Řepu omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na tenké, pokud možno stejně tlusté plátky.

3

Připravíme si pečicí plech a naskládáme na něj plátky řepy.

4

Pokapeme olivovým olejem a jemně osolíme. Se solí ale musíme být opatrní, protože řepa má nasládlou chuť.

5

Pečeme zhruba 15-20 minut, dokud nevidíme, že jsou okraje vysušené. Poté plátky obrátíme a pečeme dalších 10-15 minut, dokud barva lehce nezesvětlá.


O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

2-3 ks červené řepy
2 lžíce olivového oleje
sůl

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se