RAW grepový cheesecake bez přidaného cukru

RAW grepový cheesecake bez přidaného cukru

POSTUP

  • 40 minut
  • středně složitá příprava
  • 8 - 10 porcí
  • nad 150 Kč

1

Rozemeleme pekanové ořechy a mandle na malé kousky, poté přidáme kokosový olej, datle a grepovou kůru. Ochutíme solí a vanilkovým extraktem a vše promícháme tak důsledně, abychom dostali hladké těsto. Těsto rozprostřeme do formy po celém dnu až do okrajů a necháme odležet.

2

Rozmixujeme kešu ořechy, dále přidáme vanilkový extrakt, javorový sirup a kokosové a mandlové mléko. Když je směs naprosto hladká, přidáme grepový džus a ještě chvíli mixujeme.

3

Vzniklou směs nalijeme do připravené formy a necháme na pár hodin ztuhnout v lednici. Před servírováním pak nechte cheesecake chvíli odstát v pokojové teplotě.


TIP: Navrch můžeme položit lístky máty a ozdobit borůvkami.

O autorovi

Tým tescorecepty.cz

Tento recept pro vás připravil tým tescorecepty.cz. Líbí se vám? Ohodnoťte jej a sdílejte s přáteli!

SUROVINY

Korpus 
2 lžíce grepové kůry
1 hrnek pekanových ořechů
1/2 hrnku mandlí
8 datlí
špetka soli
1 lžička kokosového oleje
1 lžička vanilkového extraktu
Náplň 
2 hrnky kešu ořechů
2 grepy
1 lžička vanilkového extraktu
1/3 hrnku kokosového oleje
1/3 hrnku javorového sirupu
1/2 hrnku mandlového mléka

Vytisknout      Stáhnout v PDF      Poslat na e-mail

DOPORUČUJÍ

Tento recept doporučují 3 lidé.

KOMENTÁŘE

Pro přidávání komentářů se musíte . Pokud ještě nemáte svůj účet, vytvořte si jej prosím. Registrujte se